Меню
УКР
Задати питання
Нова модель в серії Antifrost 20!
23.05.2019

Серія Antifrost 20 була розроблена спеціально для встановлення в приватний будинок. Конструктори STEELGUARD довго аналізували проблеми експлуатації вхідних металевих в умовах агресивного навколишнього середовища. Більшості власників приватних будинків добре відома проблема «промерзання» вхідних металевих дверей. Саме цю проблему якраз успішно вирішує наша технологія Antifrost, двері з терморозривом. Це підтверджують і наші клієнти, і лабораторні дослідження, в результаті яких було встановлено коефіцієнт опору теплопровідності R = 1.27m2 к / вт для серії Antifrost 20.

Модель Antifrost 20 Alfa вирішує відразу дві основні проблеми: крім морозу, ці двері ефективно протистоять впливу сонячних променів.

Полотно дверей виконано з оцинкованої сталі, ламінованої ПВХ плівкою або фарбованої порошковою фарбою. Завдяки цьому, допускається попадання прямих сонячних променів на поверхню дверей. Власникам приватних будинків добре відомо, як складно уникнути цього. Крім того, цим дверям не страшні дрібні механічні пошкодження і корозія.

Нижня частина полотна закрита відбійником з нержавіючої сталі, який захищає полотно двері від пошкоджень в проблемній зоні, в районі порога, а також додає конструкції жорсткість.

Антівзломне загартоване скло інтегровано в склопакет з внутрішнього боку дверей, завдяки чому виключено попадання вологи всередину конструкції дверей. Трикамерний склопакет зсередини закритий загартованим склом, товщиною 6 мм.

Три регульовані двухштокові петлі приховані за декоративною планкою лиштви.

Зовнішню і внутрішню частину конструкції дверей відокремлюють пінополістерол, дерев’яний брус і коркове дерево, товщиною 5 мм по всьому периметру полотна і рами двері. Таким чином реалізований терморозрив.

Двері обладнані двома замками Kale сейфового типу.

Поріг двері захищений від пошкоджень накладкою з нержавіючої сталі.